Corona (Covid-19)

Wat leven we in een vreemde situatie, de Corona heeft ons aardig lam gelegd. Geen leuke uitstapjes meer of trainingen en wedstrijden. Jammer, maar het is even niet anders. Gelukkig mogen we nog wel voor de paarden zorgen en naar ze toe elke dag om ze aandacht en beweging te geven.

Het lesgeven heb ik op dit moment even stil gelegd, even pas op de plaats, zodat we zo snel mogelijk weer de vrijheid hebben om gezond verder te gaan. Mocht je met een vraag of probleem zitten kun je mij natuurlijk wel benaderen, liefst met een filmpje en zal ik je wat advies geven. Mijn gsm nummer is 06-10894305.

De mestonderzoeken kunnen gewoon doorgaan, de koelbox staat rechts voor mijn voordeur en kunnen hier in gelegd worden. Houd facebook (LC Ranch) in de gaten mocht ik niet thuis zijn, ik wil nl. de mest dezelfde dag nog nakijken op worm eitjes.

Houd afstand en keep it safe.

Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *