Corona (Covid-19)

Wat leven we in een vreemde situatie, nog steeds heeft de Corona ons aardig lam gelegd. Alle Trec wedstrijden zijn via de Trec club geannuleerd ivm veiligheid om het virus onder controle te houden. Ook mogen de grotere evenementen niet georganiseerd worden.

Het lesgeven ga ik rustig weer oppakken, mits de locatie geschikt is om de 1,5 meter afstand te kunnen houden. Er zijn nog lestijden vrij op maandag, dinsdag en vrijdag. Mijn gsm nummer is 06-10894305, ook als je interesse hebt en vragen.

De mestonderzoeken kunnen gewoon doorgaan, de koelbox staat rechts voor mijn voordeur en kunnen hier in gelegd worden. Houd facebook (LC Ranch) in de gaten mocht ik niet thuis zijn, ik wil nl. de mest dezelfde dag nog nakijken op worm eitjes.

Houd afstand en keep it safe.

Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *