Informatie over de TREC PTV trainingen

In 2018 zijn we begonnen om PTV trainingen op maat te geven op de locatie aan de Achterweg te Valkenburg ZH. Allemaal leuke positieve reacties, mijn dank hiervoor. En wat vinden de paardjes dit leuk om te doen als afwisseling. Echt leuk om een team samen met je maatje te worden.

Op de locatie Duinweg (tegenover nr.24) te Noordwijk kunnen helaas geen Trec PTV trainingen georganiseerd worden, dit ivm beperkte ruimte en geen parkeermogelijkheid. Houd onze facebook pagina van:          LC Ranch in de gaten voor updates.

Takoda in actie tijdens een PTV training op de LC Ranch te Valkenburg

Er is een aanhanger aangeschaft, zodat we ook op locatie trainingen kunnen verzorgen.

Ook zullen er kaartlees cursussen komen waarbij je leert hoe je een rit kunt rijden vanaf route op kaart (schaal 1:25000) met gebruik van kompas en leert de snelheid van je paard te bepalen (hoe hard je paard loopt).

Carla en Cody tijdens de PTV op TREC Kaatsheuvel in 2013

Wil je hier informatie over trainingen op jouw locatie? mail dan gerust naar info@lcranch.nl

Groetjes, Carla
“LC Ranch”