Wie is “LC Ranch”

Eind 2002 heb ik(Carla) Equestrian Nomads van Niset Plug overgenomen.Met veel plezier een aantal jaren een webshop gerund en ook regelmatig was ik op evenementen en wedstrijden te vinden met een standje.

Toen kwam de kredietcrisis en de verkoop liep drastisch terug. Dat heeft mij doen besluiten het roer om te gooien.

In 2008 raakte ik in aanraking met de vrij jonge sport Trec. Ik was gelijk laaiend enthousiast en mede doordat ik met mijn paardje Cody al deel had genomen aan western wedstrijden (vooral Trail) was vooral de PTV een feestje.

In 2011 en in 2013 heb ik bij de “Voorruiters” te Voorhout twee Trec wedstrijden georganiseerd en rondom deze wedstrijden kwam de vraag voor training. Met 1,5 hectare land was dit zeer goed te realiseren en kwamen er Trec PTV trainingen.

In 2010 heb ik mij verdiept in het hoe en waarom er nu mestonderzoek gedaan moet worden. Al het materiaal aangeschaft en gaan oefenen, erg leuk en leerzaam was deze periode. Inmiddels bied ik al vanaf 2015 anderen aan om voor hun paard een mestonderzoek uit te voeren. Dit in samenwerking met de DA die de wormenkuur kan leveren indien deze nodig is. Het mestonderzoek wordt nagekeken binnen 24 uur met de bekende Mc Master Methode. De uitslag ontvangt men doorgaans binnen 3 werkdagen via de email. Correct, nauwkeurig en snel.

Via KNHS de opleiding instructrice niveau 3 afgerond op 12-7-2019 met module Trec,                      als 1e instructrice van heel Nederland.

Nu is inmiddels de naam Equestrian Nomads omgezet naar “LC Ranch”